Plavání pro dospělé

- Kurzy pro dospělé (úplné začátečníky, přes zdokonalování techniky dle časových možností případně až po osobní tréninkový program)

Kurzy kondičního plavání budou probíhat od pondělí 12.2. resp. Út 5.3.2024 (14 šedesátiminutových lekcí) vždy v

pondělí 19.00 - 20.00 hod v Aquaparku v Kladně (pro pokročilé - především pro absolventy úterního kurzu)

pondělí 20.00 - 21.00 hod v Aquaparku v Kladně - tréninková skupina - určeno pro zdatné plavce, kteří zvládají plavecké způsoby prsa, znak, kraul a alespoň základy delfína, a to i v rychlejším tempu. Tréninky obsahují různé tréninkové metody (distanční, fartlek, intervalové, rychlostní ..) a technická cvičení. Vhodné například pro ty, kteří se věnují triatlonu, dálkovému plavání nebo je prostě plavání hodně baví a chtějí si zlepšit svoji kondici a techniku.

úterý 20.00 - 21.00 hod na bazénu na "Okrsku" vedle ZŠ Norská. Kurz je určen zejména absolventům čtvrtečního kurzu a všem, kteří se chtějí zdokonalit v plavání, zvýšit jeho efektivitu. Pomocí jednotlivých plaveckých cvičení vylepšíte techniku jednotlivých plaveckých způsobů (prsa, kraul a znak) případně dostanete základy pro plavecký způsob "delfín", kotoulovou obrátku atp. Jednotlivá cvičení jsou individuálně odstupňována podle plavecké úrovně účastníků.

 

Kurz kondičního plavání pro dospělé - začátečníky plaveckého způsobu kraul (plavce) 

čtvrtek 20.00 - 21.00 hod započne 7.3.2024 a probíhá rovněž v komorním prostředí bazénu na Čtyřce (u Unhošťské ulice) v Kladně a je určen všem, kteří se chtějí naučit se správnému plaveckému dýchání, naučit se od základů plavecký způsob "kraul" a vylepšit si svůj styl plavání způsobem "prsa" a "znak". Pomocí postupných plaveckých "krůčků" se zde ve 13 lekcích naučíte správné technické základy jednotlivých plaveckých způsobů (kraul, znak a prsa).

Kurz plavání pro dospělé začátečníky (neplavce) 

ve čtvrtek 20.00 - 21.00 hod při dostatečném počtu zájemců.

Cena kurzu ve šk.roce 2023/24 je 2.600,- Kč pro kondiční plavání  
4.000,- Kč pro neplavce (13 lekcí zahrnuje i vstupné na bazén)

Přihlásit se můžete v zápisových termínech nebo dle předchozí telefonické dohody na bazéně na "Okrsku" vedle ZŠ Norská, případně po předchozí domluvě v dopoledních hodinách v kanceláři plavecké školy Medúza v Aquaparku v Kladně u paní Králové. Tel. 777 593 606